0 varor i varukorgen

Du har inga varor i din varukorg.

  Om det är någon sommar man skulle ha ett utekök så är det minsann nu i år. Sommaren har knappt börjat och man har redan hunnit med att bada flera gånger, både i hav och sjö, grillat otaliga gånger, men det är fortfarande lika gott...njutit av fina kvällar på terrassen, haft underbara picknickar, suttit på uteserveringar och njutit, ja precis sådant man längtar till under det mörka året. Och finns det något bätre än att sitta ute och äta och jag tror att maten blir ännu godare om den också tillagas ute, jag försöker iaf att intala mig det.

  Så blir det inte ett utekök i år så hoppas jag på nästa år iaf.

  Min önskan är rinnande vatten, grill, några plattor för stekning och kokning, arbetsytor och en stor bänk att duka upp alla sommarbuffeer på.

  här har ni några av mina favoritutekök från min inspirtionsmapp.

  1

   

  2

  3

  4

  6

  7

  8

  9

  10

  11

  13

  14

  15

  i mitt utekök ska alla få plats, och det ska vara inbjudande att laga mat, där ska finnas härliga uppläggningsfat,  och en massa tapas skålar...glas i långa rader.

  En Champangekyl att kyla bubblet i, och massa fina flaskor med olika oljor och kryddor i. Bbq bestick och dessa snygga bestick.

  Sedan skulle jag haft dessa kuddar i stolarna, denna ljuvliga duken på bordet med linneservetter till. Och mitt favoritporslin på bordet tillsammans med dessa fantastiska oljelyktor som passar lika bra inne som ute, det bästa är att de inte blåser ut om det skulle komma en vindpust.

   

  Längtar efter denna ljuvliga sommarkväll, där maten har lagats utomhus...undra om det blir denna sommaren, eller nästa? vad tror ni?

  Kram Lina

  Publicerat i Allmänt 0 Kommentar

  Sorry, you must be logged in to post a comment.