Varumärken

A Lot Decoration

Erbjuder florister och dekoratörer ett stort urval av underbara naturliga dekorationer, samt små fina detaljer som hjärtan & blommor i varierande materialslag.

Culture

Culture är ett danskt klädmärke och har varit i branschen sedan 2004. CULTURE´s kollektioner är designade med passion, nyfikenhet och evigt engagemang. Fascination, jordnära lyx, äkthet och förnyelse - det är de mantran som tjänar som grund för varumärket och kärnan i deras design.

House Doctor

House Doctor, detta underbara danska designmärke! Allt från köksartiklar, lampor och möbler för ett exklusivt utbud av kläder och modeaccessoar.

Hübsch

Hübsch är ett danskt företag inom heminredning. På Hübsch är du i centrum för uppmärksamheten. Vi fokuserar på människor, och vi vill ge dig unika produkter och minnesvärda upplevelser. För att säkra vår unika stil designar vi våra produkter i Danmark. Själva produktionen sker över hela världen, men främst i Fjärran Östern. Detta för att säkerställa att produktionen sker under bästa möjliga förutsättningar för människor och miljö.

Madam Stoltz

Madame Stoltz produkter inspireras mycket av Indiens kultur och miljö. Tillsammans med ett modernt sortiment skapar dessa underbara produkter ett stilrent tidlöst hem. 

Olsson & Jensen

Enligt Olsson & Jensen spelar stilen ingen roll. Om den är klassisk, bohemisk, sparsmakad, romantisk, modern, chic, lantlig, enkel, rå eller elegant så är det viktigast att de själva är nöjda med vad de skapar. Här hittas garanterat det lilla extra.

Pulz

Pulz kollektioner är designade med attityd! Lite tuffare och modigare stil. Stilren dannsk design med mycket rena ytor och diskreta detaljer.

Shepherd

Shepherd - Du behöver aldrig vara frusen om dina fötter med Shepherd sortiment av stövlar, boots och tofflor. Här finns även vackra fårskinn och värma sig i framför brasan eller i favortfåtöljen. Ett varför inte som ett värmade underlag i barnvagnen?